Plachie de crap la cuptor

de Patty in Crap / Caras, 3 Mai 2016 | 7602 vizualizari

 

"Retete de Pasti"

 

INGREDIENTE

  • 6 bucăţi de crap;
  • 2 cepe rosii mari;
  • 2 ardei kapia;
  • 3-4 căţei de usturoi;
  • 250 g de roşii cherry;
  • 2-3 linguri pasta de tomate;
  • 100 ml vin alb;
  • 100 ml de apă;
  • 100 ml ulei;
  • foi de dafin,sare, piper după gust;
  • pătrunjel verde;
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Plachie de crap la cuptor:

  Intr-o tigaie, călim pentru câteva minute ceapa tăiată fideluţă, ardeii  kapia rondele şi usturoiul pisat. 

   Cand legumele s-au inmuiat adaugam rosiile cherry, pasta de tomate, condimentam dupa gust si lasam sa fiarba 10 minute.

   Intr-o tava asezam bucatile de peste peste care adaugam sosul de legume si apoi turnam vinul, apa si condimente.

   Dam la cuptor pentru 20-25 minute, iar cand este gata si pestele s-a rumenit, scoatem tava si presaram deasupra patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Plachie de crap la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob de pui - Rețeta simplă și savuroasă pentru masa de Paște