Piureu de cartofi copti cu friptura de pui

de Sim0na in Pui, 28 Noi 2012 | 3253 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa, 2 aripioare, 1 ficat pui de curte
  • 6 catei usturoi
  • 10 cartofi micuti
  • cca 100-150 ml lapte dulce
  • 50 g unt
  • o lingura parnezan ras
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piureu de cartofi copti cu friptura de pui:

Carnea de pui am innabusit-o ptr 1 ora... mi-am dorit carnea foarte frageda. Pe la jumatatea timpul am pus cateii de usturoi, lasandu-i pana s-au inmuiat, apoi i-am indepartat.

Cartofii mici (cat oul de gaina) i-am spalat si i-am pus in folie. I-am dat la cuptor ptr cca 1 ora.

Cand au fost gata, i-am curatat rapid (si ptr a nu se raci.. si ptr ca ma frigea), i-am pus intr-un vas de ceramica. Am adaugat untul si sarea si am pasat cartofii. Am adaugat lapte, putin cate putin, amestecand bine. Daca mai este nevoie completati pana veti obtine o compozitie pufoasa. La final am pus parmezan ras. Vasul l-am tinut la cald pana la servire.

Am facut o salata din 3 rosii, 1 castravete, 1 ceapa mica rosie, 1 ardei capia mic, 1 ardei gras verde mic, ½ ardei gras rosu, sare, otet balsamic si ulei de masline.

Am servit piureul cu carnita de pui, salata asortata si... o cana de must!!!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Piureu de cartofi copti cu friptura de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 02.06 la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Stufat de pui