Pulpe de pui in sos de iaurt

de silvi0ara in Pui, 22 Noi 2010 | 8613 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 pulpe de pui superioare dezosate
  • 300g iaurt
  • 1 lingurita sofran
  • 3cm ghimbir proaspat
  • 1 lingurita paprika dulce
  • sare si piper
  • condiment dupa gust-cimbru,oregano
  • putina coaja de lamaie rasa

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in sos de iaurt:

Se spala bine pulpele,se pun apoi intr-o tava, se condimenteaza cu sare si piper,putin cimbru,putin oregano si coaja rasa de lamiae.Separat intr-un castronel  se pune iaurtul impreuna cu ghimbirul ras,sofranul Indian(este bun si cel pudra)si boiaua,se amesteca bine,apoi se toarna peste pulpe.Se da tava la cuptorul incins pana se rumenesc pulpele.Se pot servii atat simple cat si langa o garniture de cartofi natur sau orez.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in sos de iaurt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui in crusta de cartofi