Pilaf cu rosii Cirio

de Bucataras in Mancaruri de post, 26 Mar 2011 | 6027 vizualizari

 

Reteta prezentata de Radu Popovici, intr-un proiect realizat de bucataras.ro impreuna cu Cirio - Traditie italiana din 1856. Radu Popovici este unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati bloggeri din mediul online culinar, iar bucataras.ro probabil cel mai bun site culinar al momentului, cu 500.000 de vizitatori unici lunar

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie de rosii Cirio Polpa
  • 1 cana de orez cu bob lung
  • 1 cana si jumatate de apa
  • 2 lingurite seminte chimen
  • 2 lingurite coriandru
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 1 morcov taiat cubulete
  • 100 gr ciuperci feliate
  • 100 gr mazare congelata
  • 1 ceapa mare tocata
  • 2 catei usturoi tocati
  • sare
  • piper negru proaspat macinat
  • 1 lingurita de pasta de ardei iute
  • patrunjel proaspat tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu rosii Cirio:

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu rosii Cirio" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

LUK 1

26.03.2011, 23:13

cu siguranta gustos

kamy 1

27.03.2011, 19:06

mie imi place orezul cu ce-o fi

AnyCostescu 1

07.02.2013, 12:35

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pilaf colorat