Piept de pui la gratar cu salata de morcov ,telina si maioneza

de Krystyan Trendy in Pui, 9 Dec 2013 | 4651 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • 2 morcovi
  • 2 bucati de telina fara frunze
  • 2 linguri de maioneza
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui la gratar cu salata de morcov ,telina si maioneza:

Pieptul de pui se spala,se taie felii , apoi se sareaza putin si se pune pe gratar.

Intre timp se curata legumele ,se spala ,apoi se dau pe razatoarea mica.

Punem legumele rase intr-un bol si amestecam cu putina sare si cu maioneza .

Cand pieptul este rumenit il asezam pe farfurie si servim alaturi de salata .

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui la gratar cu salata de morcov ,telina si maioneza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

ieri la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui la gratar, cu cartofi natur si sos de mustar si miere