Piept de pui cu susan

de Retete cu Margareta Cismasiu in Pui, 28 Oct 2014 | 3525 vizualizari

 

Un delicios aperitv ce poate fi servit si ca fel principal alaturi de o garnitura de legume sau orez.Ca aperitiv,se poate servi alaturi de diferite sosuri: de maioneza,hrean,chilli,usturoi.Deosebit de aromat si savuros,pieptul de pui e suculent,moale,iar crusta crocanta il face delicios.

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui,
  • 2 oua,
  • 1 lingura faina,
  • 1 lingura smantana,
  • 1 lingura mustar,
  • 4 linguri susan,
  • 4 linguri pesmet,
  • condiment pentru carne de pui,
  • sare,
  • piper,
  • cimbru.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu susan:

Pieptul de pui se spala si se taie fasii.Se face un amestec din sare,piper,cimbru,condimente pentru pui si se tavalesc prin el fasiile de pui.Intr-un bol se sparg ouale,se adauga smantana,mustarul si faina.Intr-un alt bol se amesteca pesmetul cu susanul.Fasiile de pui se dau prin amestecul de oua,apoi prin amestecul de pesmet si susan.Se prajesc pe ambele parti in ulei incins.Se scot pe un servet absorbant sa se scurga surplusul de ulei.

Sunt bune atat calde,cat si reci

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu susan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

ieri la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

ieri la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui prajit cu susan