Cartofi la cuptor cu pui si ciuperci

de angyb in Pui, 6 Feb 2012 | 5860 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1kg de cartofi
  • 1 piept de pui
  • 1 cutie de ciuperci
  • 1 ceapa mica
  • 1 lingura de faina
  • 1/2 pahar de vin
  • 200 ml apa
  • sare ,piper
  • pesmet
  • ulei de masline
  • mozzarella
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi la cuptor cu pui si ciuperci:

Taiati cartofii cubulete si puneti-i la fiert cu apa sarata.

Taiati pieptul de pui cubulete si puneti-l la calit .Cand isi schimba culoarea adaugati vinul si lasati-l sa fiarba la foc lent.

Intr-o alta cratita puneti la calit ceapa taiata marunt si apoi adaugati ciupercile.Cand sunt calite adaugati o lingura de faina alba si amestecati bine apoi adaugati apa.Turnati totul peste pieptul de pui adaugati smantana si dati-i un clocot

Intr-o tava de cuptor unsa cu ulei si tapatata cu pesmet puneti jumatate din cantitatea de cartofi apoi jumatate din amestecul de pui si ciuperci.Adaugati cartofii ramasi si turnati peste pui.

Peste puneti mozzarella taiata cubulete si dati la cuptor aproximativ 45 de minute.

POFTA BUNA!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor cu pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]