Piept de pui cu cartofi si parmezan la cuptor

de Rocsi in Pui, 23 Aug 2012 | 5858 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • 4 cartofi
  • jumatate ardei kapia
  • sare
  • piper
  • 1 lingura unt
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 1 cana supa de legume
  • busuioc uscat
  • 1 catel usturoi
  • parmezan
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de pui cu cartofi si parmezan la cuptor:

Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu un servet. Il taiem bucati nu foarte groase. Cartofii ii curatam, ii spalam si ii taiem in 4-6 bucati, in functie de cat sunt de mari.

Punem intr-o tava hartie de copt si o ungem cu untul. Asezam puiul si cartofii, ii condimentam cu sare, piper si busuioc. Pasta de rosii o amestecam cu supa de legume si punem in tava. Radem parmezan pe fiecare bucata de pui, iar deasupra asezam bucatele de ardei kapia. Usturoiul il curatam, il pisam si il imprastiem in tava. Acoperim tava si o bagam in cuptorul incins.

Cand este bine patruns atat puiul cat si cartofii, le descoperim si le lasam 10 minute sa se rumeneasca.

Scoatem sa se racoreasca, presaram verdeata si servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de pui cu cartofi si parmezan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

Rulouri cu cremă de brânză și somon - Aperitiv rapid și gustos

pe 19.12 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]