Piadina

de Alexandra Elena in Aperitive / Garnituri, 21 Apr 2013 | 8860 vizualizari

 

Italienii o prepara cu totul altfel, dar eu am pregatit-o cu ce aveam la indemana....:)

 

INGREDIENTE

  • 5 piadine
  • un piept de pui dezosat
  • salata de varza
  • rosii
  • castraveti
  • parmezan
  • 250 g smantana
  • usturoi
  • 500 g cartofi
  • condimente:sare,piper, oregano, busuioc, rozmarin
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piadina:

Feliem pieptul de pui, il condimentam si il prajim pe gratar (eu l-am facut pe un grill cu abur). Intre timp  curatam cartofii, ii spalam, ii taiem felii si ii prajim in baie de ulei, incins, pana cande se rumenesc. Spalam legumele si le taiem felii. Pisam 4-5 catei de usturoi si turnam peste usturoi smantana (ca la maioneza) si  amestecam. Pieptul de pui il taiem in fasii mici.

Punem piadina pe plita incalzita,  o lasam ~1 min pe ficare parte (la foc mic). Se pune pe o farfurie si se umple cu pieptul de pui, cartofii prajitii, salata de varza, rosii, castraveti, se pune mujdeiul si se razaleste sau se taie felii subtiri parmezanul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piadina" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]