Pastrav pane

de MotanLaOale in Pastrav, 1 Iun 2011 | 15687 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pastravi
  • 2 oua
  • faina
  • ulei pentru prajit
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastrav pane:

Pastravii se curata si se spala bine. Eu am taiat si capetele.

Se presara pe toate partile si in interior sare si piper si se lasa la frigider 30 minute sa intre sarea.

Se bat ouale bine intr-un castron oval (de lungimea pestilor).

Pastravul se da prin faina, prin ou, prin faina,prin ou si iar prin faina.

Se incinge uleiul si se prajesc pe ambele parti pana se rumenesc.

SE mananca cu lamaie sau usturoi si garnitura de cartofi natur.

Eu i-am mancat cu tzatzichi. A fost nemaipomenit de bun.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastrav pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pastrav la gratar cu lamaie