Păstrăv la cuptor

de elucubratiiculinare in Pastrav, 1 Mai 2013 | 7507 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 păstrăvi,
  • 250 g ciuperci,
  • 1-2 legături de ceapă verde,
  • 1 linguriță boia,
  • 2-3 linguri ulei,
  • sare, piper,
  • pătrunjel verde,
  • lămâie.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Păstrăv la cuptor:

Păstrăvii eviscerați și spălați bine se condimentează cu sare și piper.
Ciupercile tăiate feliuțe subțiri și ceapa verde tăiată mărunt se amestecă într-un castron și se condimentează cu sare, piper și boia.
Într-o tavă de Jena sau într-o tavă tapetată cu hîrtie de copt punem păstrăvii umpluți cu amestecul de ciuperci. 
Atât tava cât și hârtia trebuiesc unse cu ulei. După ce aranjăm păstrăvii în tavă, se stropesc cu ulei și se bagă în cuptorul preîncălzit la 200 grade pentru 25-30 minute.
La servire ornăm cu pătrunjel verde și lămâie.
Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Păstrăv la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pastrav pe pat de legume picante