Paste umplute

de Criss in Paste, 22 Oct 2010 | 5688 vizualizari

 

Pastele le-am primit de la prietena mea Yvone (Micul) pe care o pup.

 

INGREDIENTE

  • Pentru umplutura
  • -500 g spanac
  • -200 g feta
  • -100 g cascaval
  • -2 buc.usturoi
  • Pentru sos bechamel
  • -2 linguri unt
  • -4 linguri faina
  • -500 ml lapte
  • -putin cascaval
  • -nucsoara macinata
  • -sare                             
  • -250 g (1/2 pachet) paste uriase
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste umplute:

Spanacul se fierbe in apa cu sare, se scurge si se toaca cu cutitul. Nu trebuie sa fie chiar piure. Se amesteca cu branza feta, putin cascaval ras si usturoi.

Pastele se fierb aproximativ 12 minute, pentru ca sunt mari si fierb mai greu decat pastele obisnuite. Se unge un vas termorezistent, cu ulei de masline, se pune jumatate din sosul bechamel, se pun scoicile umplute, se toarna deasupra restul de sos si se rade cascavalul. Se pun pastele in cuptor pentru 15-20 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu brânză - Cea mai rapidă și gustoasă rețetă

ieri la 10:53

Muschiulet de porc la cuptor, cu sos de smantana

de Caty 3

pe 29.10 la 20:42

Prajitura cu mere

de Caty 3

pe 29.10 la 13:55

Pastă de fasole cu avocado - Rețeta simplă de post

pe 29.10 la 13:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]