Maccheroni cu ton

de - Andreea - in Paste, 8 Noi 2012 | 5882 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 gr maccheroni
  • 500 gr bulion
  • 100 gr ton in ulei
  • 2 catei usturoi
  • busuioc
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Maccheroni cu ton:

Se caleste intr-o tigaie cu putin ulei de masline usturoiul strivit, apoi se adauga bulionul ,se pune sare, piper si se lasa la foc mic pentru 20 minute.

Intr-o alta tigaie unsa cu ulei se pune tonul adaugand putin din uleiul din conserva si se caleste pentru cateva minute.

Se pune o oala cu apa la fiert. Cand fierbe se adauga sare, apoi pasta care se fierbe conform indicatiilor de pe ambalaj. Cand s-a fiert se scuge apa si peste paste se adauga sosul si tonul, busuiocul. Se amesteca cu grija si se servesc fierbinti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Maccheroni cu ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]