Pasta de peste

de Panacris in Peste, 15 Sep 2012 | 10008 vizualizari

 

Simplu si gustos! Un aperitiv, ce era frecvent preparat in copilarie in anii '80, ca tot i/am adus in discutie;)

 

INGREDIENTE

  • conserva de hering 2 bucati,
  • ceapa galbena 2 bucati,
  • unt 100 g,
  • zeama de lamaie 2 linguri,
  • masline si rosii ptr prezentare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de peste:

Ceapa se curata si se toaca marunt ( eu am pus robotul azi la treaba;) ) Se scot bucatile de peste din conserva si se adauga la ceapa impreuna cu untul si zeama de lamaie. Se mixeaza, pana se obtine o pasta consistenta, daca e nevoie se mai adauga un praf de sare si piper proaspat macinat, dupa gustul fiecarui. Pasta se pune la rece, cca. 15 minute, apoi se poate se servi. Pofta buna! 

TIPS-URI

1

se poate folosi orice fel de peste in ulei!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]