Paine cu branza

de gaby_gabytza in Piine, 10 Feb 2013 | 4379 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g faina
  • 1 plic drojdie uscata
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 150 g branza vaci proaspata
  • 1 ou
  • 1 galbenus
  • 2 linguri margarina
  • apa calduta
  • uns
  • 1 albus
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu branza:

Cernem faina intr-un vas, facem o gaura in mijloc, adaugam drojdia dizolvata in putina apa calduta. Pe margine adaugam zaharul si sarea. Adaugam branza, oul, galbenusul si margarina si incepem sa framantam adaugand treptat apa calduta. La final am framantat coca cca 5 minute cu ulei. Acoperim si lasam la dospit 1 ora.

Dupa ce a crescut  pe masa infainata mai framantam un pic dupa care ii dam forma pe care o dorim. Eu am pus in tava rotunda tapetata cu hartie de copt. Acoperim si mai lasam la dospit 30 minute. O ungem cu albusul de ou batut putin si dam la cuptor pana se rumeneste frumos

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pâine cu brânză şi usturoi