Paine cu branza

de silvianart in Piine, 13 Ian 2017 | 3747 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 900 gr. faina
  • 250 ml apa
  • 50 ml ulei floarea soarelui
  • 150g branza nesarata
  • 1 lingura zahar
  • 1/2 lingura sare
  • 25 gr drojdie proaspata
  • 1 ou
  • 1 lingura branza sarata, rasa pt. deasupra
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu branza:

Se framanta toate ingredientele. Daca aluatul mai cere faina, treptat se adauga cate o lingura, in functie de umiditatea branzei.

Se lasa 1 ora la dospit, apoi se coace la cuptor pentru 1 ora, la 170 grade C.

Se scoate si se lasa la racit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paine neagra cu germeni de grau