Oua umplute

de mirela0911 in Aperitive / Garnituri, 5 Mai 2011 | 4453 vizualizari

 

Asa fac eu ouale umplute.

 

INGREDIENTE

  • oua fierte (cate doriti)
  • 1 pateu de pui
  • sare, piper, boia
  • 50 ml ulei
  • 2 lgt mustar
  • 400-500g smantana
  • piper alb macinat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Ouale fierte tare se curata si se taie in doua pe lungime. Se scot cu grija galbenusurile, iar albusuile le punem deoparte. Galbenusurile le zdrobim bine cu furculita, adaugam pateul si smantana si le amestecam bine impreuna pana devine o pasta omogena. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.

Se ia fiecare albus si se umple cu pasta si se aseaza pe un platou cu partea bombata in sus.

Separat se face maioneza dintr-un galbenus fiert cu ulei (cantitate dupa ochi) si mustar. Cand este gata se adauga smantana, se omogenizeaza si se condimenteaza dupa gust cu sare si piperul alb.

Se toarna pe langa oua in asa fel incat sa nu fie acoperite. Se presara deasupra boia si se servesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

mirela0911 1

06.05.2011, 23:20

Anamaria eu fac o data, maxim de doua ori pe an

Sidy 1

07.05.2011, 06:20

Aperitivul favorit al familiei....s-ar consuma zilnic , daca as face

mirela_sagi 1

21.05.2011, 14:25

super bun......am sa fac si eu d ziua sotului meu.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu ciuperci si carnaciori