Omleta pufoasa cu salam

de Rahela Velicu in Aperitive / Garnituri, 31 Ian 2016 | 6481 vizualizari

 

Omleta pufoasa si rapida cu salam pentru cei care sunt in criza de timp.

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 200 g salam feliat
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta pufoasa cu salam:

Se bat ouale bine cu telul. Intr-o tigaie se pun 3-4 linguri de ulei si se pune salamul la calit. Se lasa cateva minute.

Se  adauga ouale batute si se lasa 5-6 minute pe fiecare parte.

Cand se rastoarna pe platou, se presara si patrunjelul tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta pufoasa cu salam" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]