Omleta pufoasa cu patrunjel

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 24 Aug 2013 | 5040 vizualizari

 

Ce mai pufoasa omleta pe care am mancat-o vreodata !!!

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 2 lingurite faina
  • 2 lingurite unt
  • 3 linguri parmezan
  • lapte
  • patrunjel
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta pufoasa cu patrunjel:

Separam albusurile de galbenusuri.

Intr-un bol mixam albusurile spuma cu un varf de sare.Patrunjelul il spalam si il tocam fin.Il adaugam la compozitia de albusuri si amestecam cu grija.

Separat amestecam bine galbenusurile cu faina,laptele si parmezanul.

Adaugam albusurile la galbenusuri si amestecam cu grija de jos in sus.

Punem o tigaie la foc potrivit.Topim untul si prajim omleta pe ambele parti.

Se serveste calda dar si rece :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta pufoasa cu patrunjel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

pe 22.07 la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu ciuperci Pleurotus