Omleta casei

de simona72 in Mancare copii, 6 Mar 2013 | 8110 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • o lingura ulei de masline
  • 2 felii bacon
  • un fir ceapa verde
  • un ardei gras rosu sau galben sau in combinatie
  • o lingura telemea data pe razatoare(capra, vaca, oaie)
  • o lingura de brinza feta zdrobita
  • o felie de cascaval afumat
  • un cubulet mic de unt
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta casei:

Baconul il taiem feliute si-l prajim intr-o lingura de ulei de masline. Dupa ce s-a rumenit usor adaugam ceapa taiata feliute si ardeiul gras. Mai lasam si legumele 1-2 minute pe foc, iar apoi adaugam ouale batute cu sare, piper dupa gust si brinzeturile. Deasupra punem bucatele de cascaval afumat si putin unt. Lasam la foc mic  si punem un capac peste tigaie. Este gata in max 5 minute. Noi am servit-o alaturi de o rosie si citeva frunze de rucola din care am facut o mica salata.

TIPS-URI

1

punind un capac peste tigaie nu mai este nevoie sa intorci omleta

2

ea devine pufoasa si moale in acelasi timp

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta casei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta coapta, cu ceapa caramelizata - Reteta video