O intalnire delicioasa intre visine si lichior de oua

de Cris2711 in Dulciuri, 20 Feb 2016 | 3735 vizualizari

 

Din seria deserturi rapide, delicioase  si binevenite dupa o masa copioasa.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. branza de vaci
  • 100 ml lapte
  • 200 ml smantana lichida
  • intaritor de frisca
  • 50 gr. miere
  • 2 linguri de zahar
  • 100 ml lichior de oua
  • ca 400-500 gr visine din compot
  • 1 zahar vanilat sau pastaie de vanilie
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA O intalnire delicioasa intre visine si lichior de oua:

Intr-un castron se mixeaza branza de vaci,laptele,mierea,vanilia si lichiorul de oua,pana se obtine o consistenta cremoasa.

Smantana lichida se mixeaza cu intaritor de frisca si 2 linguri de zahar.

In pahare de desert se orneaza intai cu crema de branza de vaci ,peste se presara visine apoi se orneaza cu frisca,din nou visine iar deasupra inca un strat de crema de branza de vaci cu lichior de oua.

Se da la rece ,circa 3 ore.

 

TIPS-URI

1

se orneaza dupa preferinte -cu fructe sau ciocolata rasa

2

in crema de branza se poate pune si vanilie din pastaie

3

se poate orna si cu putin suc din compotul de visine

Daca ti-a placut reteta noastra "O intalnire delicioasa intre visine si lichior de oua" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (41)

Corinuta 1

26.02.2016, 14:51

Cris2711 1

26.02.2016, 20:52

Corinutza mea draga

DeliciidelaM 1

10.04.2016, 07:19

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]