Șnițele vieneze cu susan

de Alexandra Elena in Porc, 10 Mai 2013 | 4580 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o bucata de muschi de porc 800-900 g
  • 6 oua
  • faina
  • pesmet
  • susan
  • sare, piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Șnițele vieneze cu susan:

Mai intai feliem carnea, apoi o condimentam cu sare si piper si o batem cu ciocanul special. Dupa ce am batut toate snitelele le dam prin faina, presam faina pentru a cadea in farfurie surplusul de faina. Apoi le dam prin ouale batute bine (in care adaugam putina sare si piper), apoi prin pesmet amestecat cu susan, acoperim bine carnea cu pesmet.

Le pregatim pe toate, punem uleiul la incins si le prajim pana devin aurii.

TIPS-URI

1

La ouale batute se poate adauga si putina apa minerala sau lapte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Șnițele vieneze cu susan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]