Negresa cu caise

de butoiaurora76 in Prajituri, 26 Iul 2013 | 4192 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 gr faina
  • 150 gr zahar
  • 150 gr unt
  • 4 oua
  • 6 linguri cacao
  • 150 gr ciocolata rasa
  • 200 grame iaurt
  • 1 praf de copt
  • zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu caise:

Frecam untul cam 5 minute, adaugam zaharul, galbenusurile, faina cernuta impreuna cu cacaua, praful de copt, zaharul vanilat , apoi iaurtul si ciocolata rasa.

Separat batem albusurile cu putina saredupa care le incorporam in aluat amestecand cu lingura de jos in sus.

Luam o tava ,o ungem cu unt din belsug si presaram zaharul . Asezati apoi caisele cu partea in care a fost samburele in jos si turnati compozitia in tava peste caise. Se introduce la cuptorul preincalzit si se lasa cam 40 de minute sau pana trece testul cu scobitoarea. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

ieri la 17:53

Garnitură italienească de păstăi - Rapidă, gustoasă și aromată

ieri la 09:40

Tiramisu cu Oreo - Desertul delicios care te cucerește

pe 03.09 la 10:18

Tartă cu fructe de pădure - Pufoasă, dulce și aromată

pe 02.09 la 08:16

Tarta cu porumb si mozzarella

de Rocsi 9

pe 01.09 la 20:21

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu caise