Negresa cu branza de vaci

de Miha in Prajituri, 27 Apr 2011 | 19191 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g margarina ( se poate inlocui cu unt)
  • 100 g zahar
  • 200 g ciocolata amaruie + 2 linguri lapte
  • 5 oua
  • 200 g faina
  • 1 praf de copt
  • 300 g branza de vaci
  • 100 g zahar
  • 1 ou
  • 1 lingurita coaja de portocale confiata
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu branza de vaci:

Margarina o topim partial la microunde, apoi o mixam pana se intareste din nou. Adaugam zaharul (de preferat pudra) si mixam pana obtinem o crema pufoasa. Ciocolata o topim la microunde impreuna cu laptele. Omogenizam, lasam sa se racoreasca, apoi o incorporam in crema de margarina. Adaugam apoi ouale, unul cate unul, mixand bine dupa fiecare si faina amestecata cu praful de copt.

Branza de vaci o mixam cu zaharul, oul si coaja de portocala, pana obtinem o crema fina si pufoasa. Compozitia cu ciocolata o turnam intr-o tava (25/35 cm) tapetata cu hartie de copt, apoi punem compozitia de branza, cate o lingura, din loc in loc. Cu lingura amestecam usor cele 2 compozitii si dam tava la cuptor la foc mediu, in jur de jumatate de ora.

Lasam la racit in tava, apoi portionam dupa dorinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa (de post)