Muschiulet de vitel cu ciuperci

de diaconta in Vita, 20 Aug 2011 | 4759 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o bucata muschiulet de vitel
  • 3 morcovi
  • 3 buc ceapa uscata
  • 2 buc ceapa verde
  • 250 gr ciuperci
  • sare,piper
  • ulei
  • supa de legume
  • 2 linguri smantana
  • o lingura amidon
  • marar,patrunjel,frunza de telina,leustean
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de vitel cu ciuperci:

Muschiuletul se taie felii mai groase ,care se prajesc in putin ulei.Dupa ce s-au prajit putin le condimentam cu sare si piper.Se curata ceapa si morcovii si se taie cubulete.In uleiul in care am prajit carnea,punem ceapa uscata si verde,impreuna cu morcovii.ii lasam sa se prajeasca pana cand ceapa devine sticloasa.Apoi asezam carnea peste zarzavat,punem supa de legume si lasam sa fiarba la foc mic.Cand este aproape fiarta carnea adaugam si ciupercile si leusteanul.

Amestecam smantana cu amidonul.Apoi luam cate putin sos si turnam peste ea,pana cand temperatura ei se apropie de cea a sosului care fierbe.Turnam peste sos,mai lasam sa fiarba putin.Punem si verdeata si oprim focul.

Simplu ,rapid si delicios.

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de vitel cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (39)

kukibella 1

23.08.2011, 15:32

liana_geicu 1

09.10.2011, 21:23

Hmm...azi tocmai am cumparat un muschi de vita si ma gandeam cum sa il prepar, reteta ta imi face cu ochiul; trebuie sa o incerc cat mai curand!

diaconta 1

09.10.2011, 21:24

Liana sigur o sa-ti placa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]