Muschiulet de porc cu sos de soia si crusta de alune

de Bya Ralu in Porc, 10 Noi 2016 | 3336 vizualizari

 

Un deliciu,care se face rapid!

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata muschiulet de porc
  • 1-2 linguri alune
  • ulei de masline
  • sos de soia
  • 1 catel de usturoi
  • 50 ml vin alb
  • vegeta/piper/peperoncino/ghimbir
  • frunze de busuioc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschiulet de porc cu sos de soia si crusta de alune:

Muschiuletul de porc se curata de pielite, se taie in doua, se stropeste cu ulei pe ambele parti, se condimenteaza si se pune sos de soia deasupra.

Catelul de usturoi se curata si se taie felii.

Muschiul de porc se pune intr-o tava de ceramica,se pune vinul alb,deasupra punem usturoiul taiat felii si cateva frunze de busuioc proaspete.

Se pune in tava putina apa.

Se acopera cu o folie de aluminiu si se da la cuptor pentru 60 minute.

Se ia folia si se lasa pana cand se rumeneste deasupra.

TIPS-URI

1

se serveste cu muraturi si cartofi prajti

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschiulet de porc cu sos de soia si crusta de alune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Rahela Velicu 1

12.11.2016, 19:18

Gherca Daniela 1

13.11.2016, 16:41

arata super bine!

Bya Ralu 1

13.11.2016, 21:00

multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]