Mititei la Dry Cooker

de mihaelaM in Mancaruri cu carne, 24 Mai 2011 | 18304 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500gr carne tocata porc
  • 500gr carne tocata vita
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • busuioc
  • cimbru
  • boia dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mititei la Dry Cooker:

Carnea am amestecat-o cu condimentele si cu usturoiul pisat  si am format un sul pe masa de lucru(masa trebuie unsa cu ulei) iar cu un cutit am taiat si am format mici.

Odata incinsa tigaia am pus mici si am acoperit timp de 5min dupa care i-am intors.Micii i-am scos pe un prosop de hartie pt a absoarbe grasimea

Se servesc calzi cu mustar. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mititei la Dry Cooker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

mamaieelena 1

27.05.2011, 07:01

buni

mihaelaM 1

27.05.2011, 09:58

multumesc mamaie

Lory_Lore 1

09.11.2011, 19:20

www.top-shopping.ro - de aici puteti achizitiona tigaia Hot Pan, Dry Cooker si multe altele pentru bucatarie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]