Chiftele in foi de ceapa invelite in jambon

de Lau in Mancaruri cu carne, 22 Apr 2018 | 2479 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Chiftele
  • 500 g carne tocata amestec
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • 5 catei usturoi
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 2-3 linguri faina
  • 2 cartofi
  • 1 morcov
  • Crusta
  • 2-3 cepe(depinde de marime)
  • 7 felii de jambon
Portii: 7
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele in foi de ceapa invelite in jambon:

Intr-un bol adaugam carnea, usturoiul pisat, ouale batute, cartofi dati prin razatoarea mica si storsi bine, morcovul dat prin razatoare, patrunjel si condimente dupa gust.

Amestecam bine pana ce se omogenizeaza compozitia, acoperim cu folie si dam la rece 30 minute.

Ceapa curatata o spalam si o taiem in doua.

Desprindem cu grija foita cu foita avand grija sa nu rupem cele 4 foite mai mari.

Formam chiftele de dimensiunea cepei, aproximativ si cu foitele cepei imperechem cate 2 de marime egala. Fiecare ceapa o invelim cu cate o felie de jambon, sa fie bine stransa.

Chiftele in foi de ceapa le asezam direct in tava cu hartie de copt sau in forme de briose. Dam tava la cuptorul incalzit pentru 25-35 minute la 180 grade.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele in foi de ceapa invelite in jambon" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

-Licurici- 1

23.04.2018, 11:03

Ce bine arata!

Rocsi 1

23.04.2018, 20:42

Faina idee!

Corinuta 1

28.04.2018, 00:03

Woow, cum arata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 10:16

Mini pancakes cu mere - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 03.06 la 10:38

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 02.06 la 12:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta cu ceafa afumata