Mancarica de naut cu afumatura

de oanapl in Porc, 13 Oct 2017 | 7434 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie năut
  • 200 g afumătură
  • 1 ceapă albă uscată
  • 1 ardei gras roșu
  • 1 rosie
  • 1 morcov
  • Sare
  • Piper
  • Cimbru
  • 2 linguri ulei de masline
  • bulion
  • 1 foaie de dafin
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de naut cu afumatura:

Speli legumele, apoi tai cubulețe ceapa, roșia și ardeiul și dai morcovul pe răzătoare și le pui la călit în uleiul încins. Tai mușchiulețul felii și îl adaugi peste legume. Adaugi 2 căni de apă și condimentezi cu sare, piper și cimbru. 
Lași să clocotească până când legumele sunt aproape fierte, apoi adaugi năutul scurs și clătit cu apă rece și bulionul. Lași să fiarbă la foc potrivit pentru 5-10 minute.
Se poate servi cu pătrunjel verde tocat mărunt (de data asta nu am avut). 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de naut cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]