Ciolan afumat cu cartofi noi

de Bya Ralu in Porc, 20 Mai 2016 | 7304 vizualizari

 

Ultima data cand am pregatit ciolan afumat cu fasole, am taiat o bucata din el si azi am pregatit acest deliciu.

 

INGREDIENTE

  • 300-400 g Ciolan afumat
  • 1 kg cartofi noi mici
  • 1 ceapa mare alba
  • 1/2 legatura marar
  • ulei de masline
  • vegeta/piper/ghimbir/chilli
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciolan afumat cu cartofi noi:

Bucata de ciolan afumat se taie bucati (dupa placul fiecaruia) si se pune intr=o craticioara cu apa la fiert pentru circa 40 minute.

Cand a trecut timpul mentinat scurgem de zeama bucatiile si le punem intr-o tigaie wok cu ulei de masline la prajit pentru cateva minute pe ambele parti, dupa care se scot pe o farfurie.

Cartofii se spala bine, se taie in jumatate si se pun la fiert cu apa si sare pentru circa 10 minute, se scurg bine si se pun in tigaia wok sa se rumeneasca putin.

Punem bucatiile de ciolan peste cartofii usor rumeniti (atentie nu trebuie sa fie foarte mult ulei in tigaie) si ceapa tocata marunt si turnam zeama in care am fiert ciolanul cat sa acopere, lasam la foc mic sa fiarba.

Cand zeama a scazut, punem condimentele si mararul tocat marunt.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

se serveste cu muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciolan afumat cu cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]