Mancarica de ied

de nico15 in Oaie, 7 Aug 2014 | 3740 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g carne de ied,
  • 300 g de ceapa,
  • 200 g ardei,
  • 150 g de morcov,
  • 150 g de rosii,
  • suc de rosii,
  • piper,
  • sare,
  • boia,
  • 1 fr de dafin,
  • tarhon,
  • ulei.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de ied:

Spalam carnea de miel si o portionam in bucati de marime potrivita. Punem  ulei intr-o tigaie si adaugam bucatile de carne, le lasam sa prinda culoare dupa care le scoatem intr-un alt vas.

In uleiul care a ramas adaugam legumele, ceapa taiata pestisori, morcovi rondele si ardeii julien, saram si piperam. Cand ceapa devine translucida adaugam putina apa. Lasam pana  se-nmoaie bine legumele. Adaugam inapoi carnea, punem frunza de dafin, presaram boia.

Lasam sa se imbine aromele si punem cubuletele de rosii. Lasam sa scada, adaugam sucul de rosii si tarhonul. Am lasat-o la cuptor cel putin 30 de minute, incercam inainte de a opri focul la cuptor.

Eu am servit-o intr-o ciabatta cu ardei copt alaturi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de ied" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 220 lei
1099.99 lei
879.99 lei

Slimline Barista

- 200 lei
1699.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (4)

nico15 1

07.08.2014, 21:52

Merci mult Alina

MotanLaOale 1

08.08.2014, 09:32

Panacris 1

12.08.2014, 15:06

Ce ideee faină! Bravo Nico!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

ieri la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ied la cuptor