Mancarica de fasole pastai cu aripioare de pui

de Betty96 in Pui, 2 Iul 2013 | 11302 vizualizari

 

O mancare foaaaarte foarte buna! Facuta cu ajutorul mamei :)

 

INGREDIENTE

  • 1 kg fasole pastai
  • 16 aripioare de pui
  • 3 rosii
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 lingura Maggi
  • piper boabe
  • 1 lingura bulion
  • 1/2 ardei gras
  • 2 cepe mari
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de fasole pastai cu aripioare de pui:

Mai intai se curata pastaile de fasole si se spala bine!

Se caleste ceapa impreuna cu usturoiul, ardeiul, Maggi si rosiile in uleiul incins. apoi se pune fasolea si se caleste si ea putin cu legumele pe urma se pun 5-6 cani de apa,cat sa fie acoperita fasolea si se lasa sa fiarba pana cand fasolea este moale.

Aripioarele se prajesc,iar dupa ce a fiert fasolea se pun in oala.Se mai lasa 5 minute sa dea un clocot apoi se face un rantas din faina,bulion si putin sos din fasole si se adauga in oala,se amesteca si pune in cuptorul incins ca sa scada pana se face un sos lichid. La servire puteti completa cu mamaliguta sau iaurt.

Enjoy!

TIPS-URI

1

Se poate lasa sa scada 10-15 minute,dar fiti atenti sa nu ramana fara sos.

2

Prepararea mancarii dureaza mai putin ca cat fasolea este tanara.Daca este batrana dureaza mai mult.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de fasole pastai cu aripioare de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

ieri la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]