Jumari (gaigana) cu piept de pui si ardei

de babi5 in Aperitive / Garnituri, 2 Aug 2014 | 4117 vizualizari

 

Un mic dejun bun, sanatos si gustos Preparare usoara

 

INGREDIENTE

  • 150 gr piept pui dezosat
  • 1 ardei gras galben
  • Sare
  • piper
  • 2 oua
  • 1 lingura lapte
  • 2 linguri ulei
  • 1 rosie
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jumari (gaigana) cu piept de pui si ardei:

Pieptul de pui il taiem bucati mici apoi il punem in uleiul incins la prajit. Adaugam ardeiul feliat si mai lasam putin la prajit. Intre timp ouale le batem cu laptele, sarea si piperul si le turnam peste piept si ardei. Amestecam bine pana se rumenesc ouale, apoi intoarcem pe un platou. Decoram cu rosia feliata si mic dejunul este gata.

Pofta sa fie si de ajutor de asemenea.

TIPS-URI

1

Un mic dejun copios si satios

2

Il recomand cu drag fiindca este super bun

Daca ti-a placut reteta noastra "Jumari (gaigana) cu piept de pui si ardei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

ieri la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pogacele cu jumari