Jumari

de nyana in Porc, 22 Dec 2009 | 10657 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • sare
  • 4 kg slanina cu un pic de carne pe margine
  • 1 mar
  • 1 ceapa
  • un pic de apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Jumari:

Se taie slanina bucatele mici, si se pune pe foc cu un pic de apa. Se la sa la foc mic pana incepe sa se topeasca grasimea, in amesteca mereu k sa nu se lipeasca si pe la mijlocul prajelii se pune sare dupa gust iar spre sfarsit se pune marul si ceapa  taiate in jumatate. Se poate face varza calita cu jumari sau se pot servi cu usturoi sau muraturi.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Jumari" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte Black

- 600 lei
1399.99 lei
799.99 lei

COMENTARII (1)

MIMI 1

22.12.2009, 13:00

doamne ce pofta imi este.as pune si o ceapa rosie langa.dar ma fac at casa poporului,dar o sa ma risc ca e o singura data pe an.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]