Inimioare indrăgostite

de Julie in Prajituri, 8 Feb 2011 | 8818 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 3 ouă,
  • 6 linguri zahăr,
  • 3 linguri ulei,
  • 3 linguri lapte,          
  • 1 linguriță praf de copt,
  • 5 linguri făină,
  • esență de vanilie
  • Crema:
  • 400 ml lapte,
  • 1 pachet cu praf de budincă de căpșuni,
  • 3 linguri zahăr
  • Decor:
  • 1 plic gelatină roșie pt decor ,
  • 5-6 linguri nucă de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inimioare indrăgostite:

Blat:

Se bat albușurile spumă cu zahărul, se adaugă gălbenușurile, uleiul, laptele ,esența și se amestecă ușor. La final se adaugă făina amestecată cu praful de copt. Aluatul obținut se pune intr-o tava unsă cu ulei și tapetată cu făină și se coace 20-25 minute la foc potrivit. După ce se răcește blatul, se decupează formele de inimioare.

Se prepară budinca și se lasă sa se răcească puțin. Fiecare inimioară se taie in două pe orizontală și se umple cu budincă, imbrăcând și marginile, apoi se  tavălește prin nuca de cocos. Deasupra se toarnă jeleul pregătit conform instrucțiunilor de pe pachet.  Ușor și de efect!

Daca ti-a placut reteta noastra "Inimioare indrăgostite" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

ieri la 17:53

Garnitură italienească de păstăi - Rapidă, gustoasă și aromată

ieri la 09:40

Tiramisu cu Oreo - Desertul delicios care te cucerește

pe 03.09 la 10:18

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de ciocolata si visine