Inimi si rinichi de porc, in sos de rosii si usturoi

de Ina in Mancaruri cu carne, 27 Aug 2010 | 31358 vizualizari

 

Un fel de tochitura....

 

INGREDIENTE

  • 2 inimi de porc
  • 3-4 rinichi
  • 3-4 rosii sau suc de rosii
  • un catel de usturoi
  • boabe de piper, 2 foi de dafin
  • sare/ delikat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inimi si rinichi de porc, in sos de rosii si usturoi:

    Inimile si rinichii se curata bine de pielite si se taie bucati mici. Rinichii se lasa 10-15 minute in apa cu otet, pentru a disparea mirosul specific. Se mai dau intr-o apa calduta, apoi se pun la fiert, alaturi de bucatile de inimi, in cratita cu apa si sare. Cand apa scade, se adauga in cratita un paharel cu ulei si se lasa sa se rumeneasca bucatelele de carne.

     3 -4 rosii se toaca marunt si se adauga peste carnea rumenita impreuna cu felii de usturoi, boabe de piper si doua foi de dafin. Potrivim de sare si lasam sa mai fiarba 10-15 minute, adaugand la nevoie cate putina apa fiarta.

     Servim fierbinte, cu patrunjel tocat marunt, alaturi de o mamaliguta moale.

     Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Inimi si rinichi de porc, in sos de rosii si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

ieri la 09:41

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

pe 05.09 la 15:43

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

pe 04.09 la 17:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc in saramura de bere