Gulas de porc cu legume

de Tabita _ in Porc, 13 Mar 2019 | 3207 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc
  • 6 cartofi
  • 4 morcovi
  • 2 cepe
  • 400 g rosii taiate cubulete in sos de rosii
  • 1/2 telina
  • ulei
  • boia
  • oregano
  • cimbru
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas de porc cu legume:

Mai intai se spala carnea si se taie bucatele.
Cepele se curata, se spala si se toaca.
Intr-o oala se pune putin ulei la incins si se adauga carnea, iar apoi ceapa.
Se lasa sa se rumeneasca putin carnea, apoi se adauga apa si se lasa sa fiarba inabusit aproximativ 45-60 min sau pana cand carnea incepe sa se patrunda.
Intre timp curatam si spalam cartofii, morcovii si telina.
Cartofii si telina le taiem cubulete.
Morcovii ii taiem rondele.
Se pun legumele peste carne, se adauga condimentele si se lasa sa fiarba.
Spre final se adauga rosiile si se mai lasa la fiert vreo 10 minute.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas de porc cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gulas de porc cu cartofi si galuste