Gulas

de Miha in Vita, 4 Mar 2010 | 8480 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de vitel
  • 2 cepe
  • 3-4 cartofi
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 ardei capia
  • 1 cana suc de rosii
  • 1 lingura boia de ardei
  • 1 lingurita chimen
  • patrunjel verde
  • sare si piper alb
  • 1 foaie de dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gulas:

Carnea se taie felii sau cuburi si se rumeneste in uleiul bine incins. Se intoarce pe toate partile pana incepe sa lase zeama. Se fierbe inabusit si cand a scazut toata zeama se adauga ceapa si ardeiul tocate. Se calesc putin, amestecand continuu, se adauga sucul de rosii, chimenul si boiaua de ardei. Se "stinge" cu apa, atata cat sa acopere bine totul.

Cand carnea este aproape fiarta se pun cartofii taiati bucati mari. Se potriveste gustul de sare si piper, se adauga si foaia de dafin.

Se fierbe inca vreo 20 de minute, pana se inmoaie carnea si cartofii.

Se serveste presarat cu patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gulas" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Rocsi 1

04.03.2010, 18:55

ce bine arata ti se face pofta numai la cum arata...

rivka 1

05.03.2010, 09:59

Miha 1

05.03.2010, 14:29

Cine mai doreste? Cine mai pofteste?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]