Guguluf aperitiv din dovleac, praz, ciuperci, ardei si ghimbir

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 16 Noi 2016 | 4870 vizualizari

 

Ceva rapid, bun si satios. Perfect pentru pachețelul de la școală sau serviciu! Spor și poftă bună!

 

INGREDIENTE

  • 500 g dovleac ras
  • 1 buc mică praz
  • cca. 300 gr ciuperci
  • 1 buc ardei kapia
  • cca. 1 lg ghimbir proaspăt ras
  • sare de mare
  • piper proaspăt măcinat
  • 1 lg ulei de măsline
  • 2 buc ouă
  • 4 lg făină albă de grâu
  • 100 gr cașcaval ras 
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf aperitiv din dovleac, praz, ciuperci, ardei si ghimbir:

Prazul curățat și tăiat rondele, se călește ușor cu ulei de măsline și puțină apă. Apoi se adaugă ciupercile, ardeiul kapia tocate mărunt, dovleacul ras, lăsându-se la călit cca. 10 min la foc mic, neacoperit. În compoziția călită se adaugă ouăle, făina și cașcavalul, se amestecă până ce se înglobează toate ingredientele, apoi se asezonează de sare și piper, și se toarnă într-o formă termorezistentă ce se dă la copt în cuptorul preîncins, cca. 30 de minute la 200 grade. După ce trece testul scobitorii, guguluful se scoate din cuptor, se răstoarnă pe un platou și se lasă la răcit.

Guguluful se servește rece sau cald, simplu sau acompaniat de smântână.

 

Spor și poftă bună! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf aperitiv din dovleac, praz, ciuperci, ardei si ghimbir" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob in crusta de pesmet si ou