Gratar de 1 Mai

de Angelina_Elena in Pui, 2 Mai 2013 | 3162 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpe de pui
  • aripioare
  • sos de chili
  • ulei de masline
  • boia iute
  • praf de usturoi
  • usturoi pentru mujdei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gratar de 1 Mai:

Am pregatit totul cu o seara inainte si am lasat sa stea la marinat pana a doua zi.

Am crestat putin pulpele, le-am uns cu putin ulei de masline apoi le-am condimentat cu sare, piper si praf de usturoi.

Pentru aripioarele de pui am facut o marinata din boia iute, sare, piper, sos de chili si putin ulei de masline. 

Se trec aripioarele prin acest amestec si se lasa sa stea la marinat pana a doua zi.

Cand ajungem la destinatie, aprindem focul cu lemne si carbuni, ungem gratarul cu slanina si asezam bucatile de carne.

Se intoarce carnea cand este facuta pe o parte.

Cand este gata se pune intr-un vas si se acopera pentru a se mentine calda pana la servire.

Am servit carnea cu mujdei de usturoi, alaturi de o salata de legume.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Gratar de 1 Mai" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui la gratar cu piure