Frittata cu dovleac, carnat si branza

de lili in Mancaruri de legume, 24 Oct 2011 | 4064 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g dovleac taiat in cubulete (fara samburi sau coaja)
  • 4 linguri ulei      
  • 100g carnat      
  • 3 oua batute ca la omleta        
  • 100 gr branza       
  • piper,sare, vegeta  
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frittata cu dovleac, carnat si branza:

Se fierbe dovleacul cu putina sare , pana ce se inmoaie, se scurge de  apa. Intr-o tigaie, se incalzeste  uleiul, se adauga dovleacul scurs si se prajeste 1 minut. Se pun ouale batute si amestecate cu vegeta si piper, peste toata compozitia, se adauga carnatul si branza si se prajesc 4-5 minute pana este rumenita. Se pune tigaia in cuptor  pentru 8-10 minute ca sa se coaca deasupra si sa se topeasca branza. Se serveste taiata in bucati.

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Frittata cu dovleac, carnat si branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

File de cod cu rosii cherry la tigaie

de Caty 3

ieri la 20:11

Brioșe cu căpșuni și ciocolată albă - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 09:27

Chiftelute de cartofi - Gustoase si usor de facut

pe 30.07 la 12:45

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

pe 30.07 la 08:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecel umplut cu brânză