Vinete umplute cu carne de vitel- Philips Multicooker

de Oana in Vita, 21 Iul 2014 | 4771 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o vanata mare
  • 300 gr pulpa de vitel tocata
  • un ardei capia
  • o ceapa
  • 3-4 catei de usturoi
  • un ou
  • sare
  • piper 
  • oregano uscat
  • 2 linguri marar proaspat tocat
  • 200 ml suc de rosii
  • o rosie mare
  • parmezan ras
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete umplute cu carne de vitel- Philips Multicooker:

Vanata se taie pe lungime, se indeparteaza cotorul si se scobeste cu grija. Miezul se marunteste la robot si se amesteca cu carnea tocata, impreuna cu ceapa, ardeiul si usturoiul maruntite si ele. Se pune amestecul de carne si legume pe foc, se adauga sare si piper dupa gust si oregano uscat si se lasa sa se inabuseasca putin, pana cand scade apa lasata de legume. Se lasa apoi la racit si se amesteca oul batut si mararul tocat. 

Vinetele se asaza in vasul de la multicooker si se stropesc cu putin ulei de masline, apoi se umplu cu carne. Se pun deasupra felii de rosii si parmezan ras. In vasul de la multicooker se toarna sucul de rosii si se seteaza functia BAKE pentru 40 de minute.

Se servesc calde cu betisoare de parmezan si busuioc proaspat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute cu carne de vitel- Philips Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]