Friptura de porc la tava

de Bunica in Porc, 8 Mai 2017 | 3777 vizualizari

 

Friptura de porc la tavă poate fi servită ca atare sau cu garnitură agreată.

 

INGREDIENTE

  • 700 g pulpă de porc
  • 1 lingură ulei
  • sare
  • piper
  • 100 ml vin roșu
  • 1/2 linguriță cimbru
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc la tava:

Carnea de porc se curăță de pielițe, dacă are ;); spălată și feliată la 1-1/2 cm, o așezăm în tava unsă cu ulei.

Condimentăm carnea și o dăm la cuptor.

Când furculița intră ușor în carne, inseamna ca este preparată. 

Turnăm vinul peste carne și mai lăsăm în cuptor 5-7 minute.

Servim ca atare cu salată sau cu o garnitură.

Eu am servit cu cartofi noi și salată.

TIPS-URI

1

Carnea se întoarce, încât să fie rumenită pe ambele părți.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc la tava" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 08:53

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

pe 10.06 la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Porc cu sos si mamaliga