Piept de porc la cuptor

de Constelatialeu in Porc, 16 Ian 2016 | 7058 vizualizari

 

De la un timp imi place sa folosesc hartia de copt atunci cand pregatesc diverse fripturi la cuptor. N-am eu cuc sau cioroi, dar am hartie de copt, un fel de ''aparat'' preistoric.......si ca sa vezi fatalitate pieptul de porc a avut fix, da' fix 1,069 kg, parca stia ca-s nascuta-n `69....

 

INGREDIENTE

  • 1,069 kg piept de porc cu sorici
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • catei de usturoi
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de porc la cuptor:

Mai intai am crestat pieptul de porc in bucatele mici, l-am sarat, piperat, am presarat cimbru si l-am lasat cca 1 ora, sa intre condimentele in el. Am luat un vas in care am asezat hartie de copt, suficienta cat sa si acopar pieptul de porc.

Apoi am asezat pieptul de porc,l-am impanat cu usturoi, amacoperit cu hartia de copt si am turnat pe langa 1 pahar cu apa, am bagat vasul la cuptor, la foc moderat, cca 2 ore, inainte cu 20 min am desfacut hartia de copt si am lasat sa se rumeneasca.

Am servit cu piure de cartofi si gogosari umpluti cu varza si ardei iuti...

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de porc la cuptor langa varza calita cu bors