Friptura de porc cu ardei kapia

de Valclaudia in Porc, 12 Oct 2014 | 6779 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. pulpa de port
  • 500 gr.piept de porc afumat
  • 2 ardei mari kapia
  • 1 lingura untura de porc
  • 100 ml suc de rosii
  • usturoi granulat dupa gust
  • sare si piperdupa gust
  • verdeata tocata (patrunjel si telina)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc cu ardei kapia:

Taiem pulpa si pieptul felii de grosimea dorita.

Asezam bucatile de carne intr-o tava de yena.

Peste carne asezam bucati de ardei kapia, 1 lingura untura,sucul de rosii, usturoiul granulat, sare si piper dupa gust, apoi dam tava la cuptor pentru 1 ora la 190 - 200 grade.

Dupa 1 ora de gatit carnea la cuptor,golim continutul formei intr-o tigaie si lasam sa se gateasca friptura la foc iute pana se rumeneste frumos.

Presaram verdeata tocata.

Servim cu piure de cartofi si muraturi.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc cu ardei kapia" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc