Varza noua cu piept de porc

de Oana in Porc, 4 Mai 2014 | 4926 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg varza noua
  • 500 g piept de porc
  • o legatura mare de ceapa verde- doar frunzele verzi
  • 2 fire de usturoi verde
  • un ardei gras
  • 400 g rosii in bulion
  • 150 ml bors
  • sare si piper
  • piper proaspat ras
  • 2 foi de dafin
  • jumatate de lingurita cimbru uscat
  • 2 linguri de ulei
  • o legatura de marar proaspat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza noua cu piept de porc:

Carnea de porc am portionat-o si am calit-o in uleiul incins, pe ambele parti. Am adaugat coditele de ceapa verde si usturoiul verde, toate taiate marunt si am lasat la innabusit. Am adaugat o cana de apa calda si am lasat sa fiarba carnea cu capacul pus.

Intre timp am taiat varza, am pus-o repede la robot si am facut-o fideluta. Cand carnea este fiarta, am adaugat ardeiul gras taiat cubulete si varza, sare si piper, foile de dafin si cimbrul. Am pus iar capacul sa se inmoaie. Am amestecat usor si am mai completat cu putina apa fiarta. Am pus iar capacul si am lasat sa fiarba si varza. La final am adaugat borsul fiert si rosiile taiate cubulete impreuna cu sucul de rosii. Am mai lasat cateva clocote si am oprit focul. Am presarat mararul verde tocat fin.

Un deliciu!

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza noua cu piept de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat - Rețeta delicioasă de casă

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de pulpa de porc cu legume, in boluri de paine, la cuptor