Friptura de curcan la cuptor

de Zamfira in Curcan, 2 Dec 2012 | 7182 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de curcan (dezosat)
  • ceapa rosie
  • o capatana usturoi
  • 2 rosii
  • ardei rosu kapia
  • ardei verde
  • curry
  • maghiran, busuioc, salvie, oregano
  • sare, piper
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de curcan la cuptor:

Spalam si portionam pulpa de curcan, pregatim un amestec din condimente si lasam carnea la macerat o zi. Intr-o tava yena punem ulei de masline, asezam carnea si deasupra taiem ceapa, rosiile, ardeii si putina apa. Spre final punem usturoi tocat. Timp de coacere: 50-60 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de curcan la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

Rulouri cu cremă de brânză și somon - Aperitiv rapid și gustos

pe 19.12 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]