Medalion de curcan cu galuste

de trifadalia in Curcan, 7 Aug 2018 | 5473 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr medalion de curcan
  • 2 cepe mari
  • 1 lingurita de ardei dulce
  • 100 mm ulei
  • 1 lingurita de oregano
  • 1 bucata de rosie
  • galuste:
  • 2 oua
  • 6 linguri de faina
  • 50 ml ulei
  • sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Medalion de curcan cu galuste:

Ceapa se rade pe razatoarea mare, apoi se pune la prajit in ulei, pana cand sticleste. Peste ea se adauga boiaua, apoi bucatile de carne. Se tin 2-3 minute pana cand isi schimba culoarea, apoi se adauga apa cat sa le acopere. Se fierb. Cand sunt fierte, se decojeste rosia si se taie bucati, se adauga in tocanita, se pune oregano si sarea.

Se prepara galustele. Se bat ouale cu furcululita, se adauga treptat faina pana rezulta un aluat molcut. Se pine apa la fiert cu putina sare, cand fierbe, se rup galustele cu o lingura sau cu forma. Se lasa la fiert la foc mediu 2 sau 3 minute, acoperita cu capac intredeschis. Se scot intr-o strecuratoare, se spala scurt si se pun in oala cu uleiul incins.

Se servesc impreuna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Medalion de curcan cu galuste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]