Friptura de curcan

de Magdalena17 in Curcan, 17 Apr 2013 | 4585 vizualizari

 

Aceasta friptura am preparat-o intr-o duminica pentru familia mea si a fost un real succes.

 

INGREDIENTE

  • Pulpa de curcan intreaga 1 bucata
  • rozmarin 2 crengute
  • mustar 2 lingurite
  • ulei de masline 50 ml
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de curcan:

Pulpa de curcan se spala si se curata de puf si resturi de pene daca sunt, apoi o stergem bine cu un prosop de bucatarie curat.

Separat intr-un bol amestecam mustarul, uleiul de masline rozmarinul taiat marunt sare si piper apoi ungem pulpa de curcan cu aceasta compozitie bine bine si o lasam sa se odihneasca la frigider o ora pana incalzim cuptorul. Dupa ce a stat la frigider punem pulpa intr-o tava in care am pus un pic de ulei si apa apoi acoperim tava cu folie de aluminiu si o dam la cuptor 45 minute.

O servim cu cartofi la cuptor sau cu cartofi piure si salata de varza alba.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini tarte cu cremă de iaurt și afine - Rapide și delicioase

ieri la 07:46

Bomboane Tiramisu - Delicii rapide și savuroase

pe 19.11 la 07:37

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]