Ficat de porc prajit

de Bunica in Ficat, 13 Ian 2014 | 5917 vizualizari

 

Aveam o bucata de ficat in congelator si m-am decis sa o pregatesc.

 

INGREDIENTE

  • 500 g. ficat de porc
  • 200 ml. lapte
  • 3 linguri ulei de palmier pentru prajit
  • sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficat de porc prajit:

Ficatul se tine in apa 20-30 minute pentru a iesi sangele din el.

Se pune intr-un castron si se toarna 200 ml. lapte lasandu-se jumatate de ora.

Dupa ce a stat in lapte,se taie bucati,se da prin faina si se prajeste intr-o tigaie in care ai incins uleiul.Se intoarce pe ambele parti,avand grija sa nu se arda.

Bucatile de ficat se scot pe servetele absorbante,pentru a se scurge surplusul de grasime si se sareaza dupa gust.

Se serveste cu piure de cartofi sau cu usturoi.

TIPS-URI

1

Se tine in lapte pentru a nu se intari la prajit.Pont de la Motan,pentru care ii multumesc.!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficat de porc prajit" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]